Mai Jos Vom Trece Peste Tot Ce Trebuie Sa Stii Pentru A-ti Crea Propriul Magazin Online In Cel Mai Scurt Timp Posibil!

Inainte de toate trebuie sa stii ca pentru a avea un magazin online ai nevoie de 3 lucruri:

#1. Domeniu Web – Numele efectiv al siteului care poate avea extensia .ro, .com sau .org Iti vom recomanda solutii pentru un buget mic, pentru un buget mai serios, totul ca tu sa maximizezi impactul actiunilor tale.

#2.Gazduire-Web – Un server unde continutul magazinului tau online va fi mereu online fiind accesibil tuturor clientilor tai. Noi iti vom recomanda cea mai avantajoasa solutie. Poti avea trafic nelimitat, spatiu nelimitat si nu vei plati nici o data mai mult decat ai da pe o pizza in oras.

#3. Continutul efectiv al sitelui, designul, codul sursa, produsele si tot ce tine de functionalitate. Aici iti recomandam o solutie premium la un buget econmic. Un cost mediu al solutiilor pe care ti le recomandam este de 160 lei, suma pe care o vei plati o singura data.

domeniu-web

#1 Domeniul Web

In ciuda a cum spun toti “expertii” nu conteaza daca extensia domeniului este .ro sau .com

Noi iti recomandam daca iti permiti sa le iei pe toate pentru a nu pati cum am patit noi, am inceput un business cu un domeniu .com si au venit altii au luat .ro si ne-au copiat afacerea. Dar daca ti s-a spus ca e mai bine pentru SEO (Google) sa stii ca ti s-a zis prost.

Poti sa iti achizitionezi domenii (.com, .org, .info si alte cateva extensii) de aici. Si domeniu .ro de aici.

Vreau Domeniu Web!

#2 Gazduirea Web

Desi optiunile sunt nelimitate noi recomandam BlueHost. Este o companie din Statele Unite cu peste 5 milioane de clienti. Suntem clientul lor de mai bine de 5 ani deja. Principalele motive pentru care noi ii folosim si vi-i si recomandam si dumneavoastra sunt: a. livechat 24 din 24 (practic la orice ora din zi si din noapte intri pe siteul lor si iti rezolva problema); b. totul nelimitat (spre deosebire de 90% din companiile de gazduire daca incepe sa iti mearga bine afacerea nu te trezesti ca trebuie sa platesti mai mult la gazduire web.

Poti sa iti creezi un cont de gazduire aici.

Vreau Gazduire Web!

server

magazin-online

#3Magazinul Online Propriu-Zis

La punctul acesta optiunile sunt nelimitate. Daca vrei o solutie custom, costurile sunt de ordinul miilor de euro. Alti specialisti iti pot oferi un template la costuri de cateva sute de euro, insa noi iti recomandam sa iti cumperi tu propriul template. Vei fi surprins de usurinta cu care il poti modifica. Nu ai nevoie de aproape nici o cunostiinta tehnica.

Pentru a vedea toate modelele disponibili intra aici. Iar daca ai achizitionat deja unul si vrei sa ne intrebi ceva, trimite-ne un mail aici.

Vreau Magazin Online!

De asemenea vei primi o serie de emailuri in care te ajutam cu tutoriale video despre cum sa iti imbunatatesti magazinul online pentru motoarele de cautare, cum sa faci campanii de marketing si cum sa ai tot mai multi clienti.

Iti Dorim Succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/vmo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/vmo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/vmo/publi...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/vmo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52