10/03/2011 Vlad Scutaru

Magazin Online Ieftin | Tu vrei unul?

Suntem in anul 2011, acum chiar si mama care a iesit la pensie are cont de facebook si acest lucru spune multe. Spune ca tot mai multa lume are acces la internet si nu mai este un mediu deschis doar celor tineri si pasionati de tehnologii noi.

Cum afacerile se muta acolo unde se muta si atentia oamenilor, tot mai multe afaceri se muta online. Probabil ati observat ca si mine ca tot mai multe bannere stradale au scrise pe ele MARE linkuri catre siteurile lor. Totul converge online si este si normal sa se intample asa. Online costurile sunt mult mai mici, poti ajunge la un numar mult mai mare de persoane interesati de ceea ce tu ai de oferit si costurile de a incepe o mica afacere s-au redus enorm.

Tinand cont de aceste realitati, ca de mult nu mai sunt studii sau estimari, ne-am decis sa oferim un serviciu de creare de magazine online la cheie. Nu am fost primii si mai mult ca sigur nu vom fi nici ultimii insa elementul pe care il aducem nou este ca oferim clientilor si posibilitatea sa se bucure de magazinul lor nu doar sa il aiba.

Majoritatea serviciilor de creare de magazine virtuale, indiferent de cat de ieftine sau de scumpe sunt ofera doar magazinul, fara sa ofere si un ajutor de inceput macar pentru promovarea magazinului. Asa ca multi oameni ajung sa achizitioneze un magazin virtual la un pret deloc mic si realizeaza ca vanzarile nu incep sa apara.

Promovarea este un factor esential pentru succesul oricarui magazin si cred ca orice viitor administrator al unui magazin virtual ar trebui sa se gandeasca bine la acest lucru. Nici nu conteaza daca iti cumperi un magazin online ieftin sau scump. Ceea ce conteaza este cum il promovezi si cum il faci sa genereze venitul necesar dezvoltarii afacerii tale.

Speram ca sfaturile noastre saptamanale sa va ajute sa luati o decizie inteleapta inainte de a cumpara un magazin online si de asemenea sa va ajute in a maximiza profiturile odata ce v-ati deschis acel magazin virtual.

Cu respect,
Doru Catana
vreaumagazinonline.com

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.