11/03/2011 Vlad Scutaru

Magazin Online La Cheie | Nu exista!

Aud multa lume zicand expresia magazin online la cheie, sau magazin virtual la cheie. Adevarul este ca nu prea exista la cheie.

Un magazin online este o afacere ca oricare alta. Daca nu se ocupa nimeni de ea, nu functioneaza si chiar daca atunci cand ea este predata la cheie in timp se va degrada si deprecia ca valoare.

Noi, cei de la vreaumagazinonline.com oferim magazine online gata pentru persoane interesate si pasionate de a crea o afacere stabila folosind comertul online ca platforma.

In momentul cand primiti un site din partea noastra, il primiti asemenea unui magazin cu rafturile goale pe care nu trebuie decat sa adaugati produsele si este gata pentru clienti. Montam si toate lucrurile necesare, de la programe pentru a contoriza cati oameni va prasesc pragul, in acest caz vizitatori. Ba chiar dam de zvon in targ ca v-ati lansat magazin prin acel email la o lista de potentiali clienti de 20,000 de suflete. Mentionam ca toti acesti 20,000 de oameni au cumparat deja online si nu sunt straini de a face achizitii din fata calculatorului.

Iar pentru cei care vor ca odata deschis magazinul sa stea clientii gramada la intrare, le oferim si promovare online. Diferenta fiind ca in magazinul online pe care il veti administra, nu va sta nimeni la cozi indiferent cat de multi oameni vor cumpara in acelasi timp. Si daca nu sunteti convinsi de puterea promovarii prin Google Adwords va recomandam sa incercati la o scara mai mica initial si apoi, de indata ce va convingeti de eficienta campaniei pur si simplu sa o dublati sau sa o triplati pentru a obtine de doua sau de trei ori mai multe rezultate.

Si pentru cei care vor si metode neconventionale de promovare le recomandam sa citeasca cu atentie newsletter-ul saptamanal si mai important, sa implementeze sfaturile mentionate.

La cat mai multe vanzari si clienti multumiti.

Cu respect,
Doru Catana
vreaumagazinonline.com

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.