30/03/2011 Vlad Scutaru

Program afiliere vreaumagazinonline.com

[box type="info"]Am lansat programul de afiliere vreaumagazinonline.com[/box]Promoveaza-ne serviciile si vei primi 10 euro pentru fiecare client recomandat. Mai mult, si clientii recomandati de tine vor beneficia de un discount de 10euro sau de alte surprize pe care le vom oferi in viitor.

[box type="info"]Cum functioneaza?[/box]Din nefericire, din cauza stadiului inca la inceput al comertului online metoda de confirmare a unei vanzari este destul de primitiva insa onesta atat fata de noi cat si fata de voi, affiliatii.
Ca solutie am creat un camp special in formularul de comanda care numeste CUPON.
Va vom furniza un banner care sa aibe un cod pe el(simplu si usor de tinut minte), sa zicem MAG10 si cand un client introduce acel cod beneficiaza de 10euro reducere(sau alt discount, dupa caz).
Pentru orice client generat vei primi 10euro.
In momentul in care un client completeaza acel formular si introduce CUPONUL MAG10, atat noi cat si dumneavoastra veti primi un mail cu acea comanda.
Folosind aceasta metoda, clientul are tot interesul sa introduca acel cod, pentru ca benefiaza de o reducere si de asemenea, dumneavoastra puteti testa la orice ora din zi si din noapte formularul, introducand date de test, pentru a va convinge ca in momentul in care se efectueaza o comanda sunteti si dumneavoastra instiintat.
Exista o singura situatie neplacuta. Cazul in care un client se razgandeste intre timp sau poate pur si simplu nu depune banii aferenti pachetului ales. In acel moment va vom comunica aceasta problema, dar din nou, nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, puteti contacta in orice moment acel client, spunand ca sunati din partea vreaumagazinonline.com de la departamentul Serviciu Clienti si efectuati un sondaj in privinta experientei cu siteul. Nu va dura nici un minut si puteti sa confirmati ca ceea ce noi v-am comunicat este adevarat.
Metoda mai onesta fata de ambele parti nu am gasit inca, dar daca aveti alta ide suntem deschisi la sugestii.

[box type="info"]Cand sunt platit?[/box]Plata affiliatilor se face in fiecare luni ora 11:00AM Astfel, daca un client confirma efectuarea platii pana duminica ora 23:59, luni dimineata veti primi comisionul aferent acelui client.

[box type="info"]Exista un prag minim de plata?[/box]Nu. Daca ai adus un singur client, vei primi banii aferenti acelui client.
[box type="info"]Cum pot incepe?[/box]Completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de unul din reprezentantii vreaumagazinonline.com

[gravityform id=2 title=false description=false]

Mai jos aveti doua mostre cu modele de bannere care sunt momentan disponibile. Acestea vor creste in timp in functie de nevoile affiliatilor.

Marimile standard pe care le avem la dispozitie sunt:
728X90 468X60 160X600 336X280 250X250 300X250

Putem crea si bannere la marimi preferentiale pentru ca ele sa se integreze perfect in siteul tau.

Cu respect,
Doru Catana
vreaumagazinonline.com

[box type="info"]Am lansat programul de afiliere vreaumagazinonline.com[/box]
Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.